2105575559 6944244572 Ασπρόπυργος, Αττική mpountas_el@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΑΛΦΑ ΕΛΛΑΣ
Υποβρύχιες Αντλίες Νερού Ασπρόπυργος Αττικής - Επισκευές και Εγκαταστάσεις Αντλιών Νερού Παντός Τύπου


Η επιχείρησή μας “ΑΛΦΑ ΕΛΛΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, δραστηριοποιείται από το 1981 με υποβρύχιες αντλίες νερού, παρέχοντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.

Έχοντας αναλάβει από το 2016 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν την πλήρη και σωστή κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται και να ενημερώνεται για κάθε νέα εξέλιξη του χώρου. 

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εγκαταστάσεις αντλιών νερού όλων των τύπων και μάρκας, καθώς και την επισκευή αυτών.
 
 
 
     
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

H ΑΛΦΑ ΕΛΛΑΣ, με την μακρόχρονη πείρα της στον χώρο, μπορεί να σας προτείνει και να σας δώσει λύσεις για κάθε εφαρμογή ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για εργασίες τοποθέτησης - εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής υποβρυχίων αντλιών νερού.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και οικονομοτεχνικές λύσεις με χαμηλό κόστος επισκευών για κάθε είδους υποβρύχιες αντλίες νερού.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στις κατασκευές υποβρυχίων αντλιών και το οργανωμένο Service που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.