2105575559 6944244572 Ασπρόπυργος, Αττική mpountas_el@hotmail.com
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΛΦΑ ΕΛΛΑΣ | Υποβρύχιες Αντλίες Νερού Ασπρόπυργος Αττικής - Επισκευές και Εγκαταστάσεις Αντλιών Νερού Παντός Τύπου


Η επιχείρησή μας “ΑΛΦΑ ΕΛΛΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή παντός είδους υποβρύχιων αντλιών νερού.

Οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία μας, μας καθιστούν ειδικούς στις υποβρύχιες αντλίες νερού, ενώ σας εξασφαλίζουμε ένα έργο απόλυτα ολοκληρωμένο, χωρίς κακοτεχνίες και σπατάλη χρημάτων.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

έργα από 0 έως και 365 μέτρα βάθος γεώτρησης, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
 
 
 
     
   
     
  ΜΕΛΕΤΗ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αφού μελετήσει τις ανάγκες σας και ακούσει τις επιθυμίες σας, μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις που να καλύπτουν τη ζήτηση, την επιλογή και την εγκατάσταση των ιδανικών υποβρύχιων αντλιών νερού.
 
     
 
     
   
     
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Έπειτα, προχωρούμε στην τοποθέτηση της υποβρύχιας αντλίας μέσα στη γεώτρηση και τη σύνδεσης της με όλο το υπόλοιπο συγκρότημα. Με το τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο μέλλον, παρέχοντας όλες τις ασφάλειες για να προστατέψουμε το μηχάνημα μας.
 
     
 
     
   
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Η επιχείρησή μας διαθέτει τμήμα επισκευών για κάθε τύπο και μάρκα υποβρύχιων αντλιών νερού. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με τεχνογνωσία και εμπειρία στην υποστήριξη και επισκευή αντλιών σας προσφέρει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις υποβρύχιες αντλίες νερού.
 
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.